Voorstelronde: Luuk van Setten

24-11-2021

Ik ben Luuk van Setten, 21 jaar. Ik werk sinds februari 2019 bij IDDparts. In eerste instantie via het uitzendbureau, maar sinds anderhalf heb ik een contract gekregen bij IDD-Parts. Nu in vaste dienst. Het werk wat ik doe heeft alles te maken met productie, logistiek en klantenservice; een allround productiemedewerker.

Doordat IDD-Parts kleinschalig is, hebben we veel contact tussen alle medewerkers, veel vrijheid en daarbij ook verantwoordelijkheid. Al deze dingen in een goede balans zorgen voor een prettige en aangename werksfeer.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op de bank te vinden. Lezen, films/series kijken en bordspellen is dan mijn favoriete bezigheid.

Mijn toekomstvisie focust vooral op een opleiding doen en een huis kopen. Graag start ik in de komende tijd een duaal traject binnen IDD-Parts, wat ook in het vakgebied valt. Denk dan aan iets met staalbewerking, ICT of Technische opleidingen.

Voorstelronde: Luuk van Setten

Meer artikelen

Voorstelronde: Margret Verwoert -Looijen

01-12-2021

Bericht bekijken

Voorstelronde: Luuk van Setten

24-11-2021

Luuk van Setten stelt zich voor. Vanuit het magazijn werkt hij hard om alles op tijd te leveren. Hij vertelt zijn verhaal hier.

Bericht bekijken

Voorstelronde: Harry Heij

10-11-2021

Harry is al jaren een rots in de branding voor IDD-Parts. Hij werkt al jaren in het magazijn om uw orders op orde te maken. Hij vertelt over zijn werk bij IDD-Parts.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te maken voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.