Belangrijke product update torQtool 2

19-12-2022

Binnenkort uit voorraad leverbaar: de torQtool 2 voor het veilig en verantwoord opspannen van torsieveren. Dit is een nieuwe en verbeterde versie van onze bestaande torQtool!

torQtool 2 voor het spannen van torsieveren op een gezonde en veilige manier. Geen spanijzers meer nodig, door het gebruik van uw boormachine. Voor alle soorten en afmetingen torsieveren en alle soorten assen. Minimalisering van de fysieke belasting voor installateurs en servicemonteurs van overheaddeuren! Getest en gekeurd door vhp en heeft het vhp keurmerk voor arbo en ergonomie gekregen.

Unieke kenmerken en voordelen ten opzichte van de bestaande verenspanners zijn:

  • De capaciteit van de torQtool 2 is 320 Nm. Concurrerende verenspanners geven 500Nm aan maar gebruikmakend van de juiste veiligheidsmarges is dit slechts 165Nm.
  • Past op alle in de markt beschikbare veerpluggen, inclusief Canimex en Doco.
  • Maximale veiligheid! De pennen om de verenspanner te bevestigen klikken verend in de veerplug. Dit verkleint het risico van het niet goed vastdraaien en losschieten van de verenspanner.
  • Inclusief veiligheidsrapport
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken!

    Beschikbaar met houder voor in de bus of in de hoogwerker.

Belangrijke product update torQtool 2

Meer artikelen

Nieuw: Onderdelen voor automatische poorten van Ditec

09-04-2024

U kunt nu ook bij ons terecht voor een uitgebreide selectie onderdelen voor het onderhoud en de reparatie van automatische poorten zoals schuif- en draaideuren van Ditec.

Bericht bekijken

R+T Messe 2024: Veel innovaties voor onderhoud en service van industriële poorten

06-03-2024

Tijdens de R+T Messe 2024 in Stuttgart heeft IDD-Parts heeft een aantal spectaculaire vernieuwingen geïntroduceerd! Een opvallende innovatie is de nieuw geïntroduceerde "ID Part" app, ontworpen voor het identificeren en selecteren van onderdelen voor het onderhouden, reparatie en service van industriedeuren gebaseerd op AI.

Bericht bekijken

Nieuw: spare parts voor Seuster snelloopdeuren

16-06-2023

Nieuw in ons assortiment zijn de onderdelen geschikt voor de reparatie en het onderhoud van snelloopdeuren van het merk Seuster.

Bericht bekijken

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Door u aan te maken voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en nieuwe producten.

Winkelwagen